top of page

PLNÁ NÁRUČ PRIMA KYTEK!

Máme pro vás pozvánku na Prima farmu! Přijeďte si k nám natrhat plný kbelík kytek a dozvědět se také něco o naší květinové farmě. Na závěr si můžeme společně uvázat krásnou kytku z jiřinek a všeho, co na naší farmě kvete. Kromě kytek si odvezete i prima zážitek.



A co vás tedy čeká? Nejprve vás v krátkosti seznámíme s projektem Prima kytky, jak to celé začalo a kam směřujeme. Poté si farmu společně projdeme, ukážeme vám druhy, které zrovna kvetou, a které si budete moct sami s naší asistencí následně nesbírat. Dozvíte se, jak se nejlépe o květiny postarat, aby vám vydržely co nejdéle a poté si můžeme i nějakou kytičku společně uvázat.


Celá akce potrvá zhruba 2 hodiny. Od nás dostanete k dispozici kbelík na květiny (ve kterém si je pak můžete pohodlně odvézt domů) a ostré zahradnické nůžky (ty nám po akci vrátíte).


KDY: čtvrtek 27. srpna 2020, od 17:00 do setmění

KDE: Prima farma, Všechovice u Tišnova (přesný popis cesty zašleme po přihlášení)

CENA: 1.500 Kč plus DPH za osobu


Přihlásit se můžete buď telefonicky na čísle 602 548 444, nebo písemně přes FB nebo info@primakytky.cz. Pokyny k platbě popis cesty s parkováním zašleme následně. Počet účastníků je omezen na 10!

Těšíme se vás i na vaši návštěvu Prima farmy!

703 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page