top of page

PŘEDPRODEJ JIŘIN ZAHÁJEN!

Aktualizováno: 3. 5. 2022

Jednou z nejdůležitějších kytek, které pěstujeme na naší farmě, je jiřina. V druhé polovině léta se naše záhony rozzáří desítkami nevšedních barevných kombinací, které nabízí krásu až do prvních podzimních mrazů. Ne nadarmo byly jiřiny odjakživa součástí zahrad našich babiček.


Dlouho očekávaná událost je zde. Právě jsme zahájili předprodej hlíz jiřin. Vybírat můžete jak z jednotlivých druhů, tak z kolekcí, které jsme pro letošní sezónu speciálně pro naše zákazníky připravili.

V nabídce najdete 11 druhů a 5 kolekcí, které bychom nejdříve rádi umožnili objednat vám, našim zákazníkům a odběratelům našich zpráv. Zásoby jsou relativně malé, takže pokud chcete vybírat z kompletního sortimentu, neváhejte. Za pár dní spouštíme kampaň na sociálních sítích, tak aby se na vás ještě dostalo :) Více o pěstování jiřin najdete v našem příspěvku v sekci Jak na to.

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:


Prodej jiřin a mečíků probíhá formou předprodeje s tím, že objednávky budeme distribuovat na přelomu dubna a května. Tedy přesně v době, která je pro jejich výsadbu nejvhodnější. Můžete je tak okamžitě po obdržení vysadit. Pokud jste si současně objednali i květinová semínka, bude vaše objednávka odeslána najednou a to v termínu od 26/4 do 6/5. Připravujeme také sortiment mečíků a lilií, jejichž objednávku si pak můžete spojit s objednávkou jiřin. Dopravu zaplatíte pouze jednou.

Děkujeme za pochopení a přejeme zdravé a krásné jaro!

Mirek a Jitka

Prima farma s.r.o.

1 900 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page