top of page

PŘEDPRODEJ JARNÍCH CIBULOVIN JE TU!

Tulipány, narcisy, sasanky a pryskyřníky v desítkách barevných kombinací. Novinky i osvědčené druhy právě nyní v našem e-shopu se SLEVOU 10 % za včasný nákup!


Právě jsme spustili na našem e-shopu podzimní předprodej jarních cibulovin. V letošní nabídce máme větší počet druhů a menší počet kusů :) Pokud si tedy chcete zajistit své favority neváhejte a pošlete objednávku VČAS!


Rádi vás v tom podpoříme. A to SLEVOU 10 % za včasný nákup. Stačí v košíku uplatnit kód LETO23 a je to :) Kód je určený odběratelům našich novinek a je aktivní pouze do 31/7!


Nově jsme pro vás připravili sekci Kolekce cibulovin, ve které můžete prozkoumat všechny aktuálně nabízené kolekce. Pro větší přehlednost jsme rozdělili do samostatných sekcí Pryskyřníky a Sasanky. Profi pryskyřníky pak najdete zde. Kompletní sortiment si můžete prohlédnout v našem e-shopu.


Přesáhne-li vaše objednávka hodnotu 1.500 Kč, budete mít poštovné ZDARMA.*



Karel Čapek postavil ve své knize Zahradníkův rok pomník všem zahrádkářům a samozřejmě má pravdu v tom, že se zahradník, na rozdíl od květiny, nerodí ze semene nebo cibulky. Ale kytky z Prima farmy ano. Pojďte do toho s námi a vypěstujte si ty nejkrásnější květiny, které pěstujeme i my! A pokud máte obavy z toho, že to nezvládnete, mrkněte na náš blog, kde najdete spoustu zajímavých informací a návodů k výsadbě a pěstování všech našich kytek.


* pro objednávky na SK je hranice 2.000 Kč, pro ostatní země pak 2.500 Kč



363 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page