top of page

HALLOWEENSKÁ NADÍLKA - Nejen vánoční narcisy v akci 1 + 1 zdarma!

Pokud se nemůžete dočkat jara, a chtěli byste se s narcisy potěšit i dříve, máme pro vám tip - naši kolekci X-mas Star si můžete vypěstovat tak, aby vám vykvetla již letošní Vánoce. A pokud se obáváte, že byste něco pokazili, máme pro vás jednak návod JAK NA TO a také speciální akci, ve které můžete za jednu cenu získat dvě balení.



Rychlit můžete však nejen narcisy z naší kolekce X-mas Star, ale ptakticky všechny narcisy. Osobně bychom vám doporučili i narcis Bridal Crown či Tête-à-Tête. Z narcisů si můžete také vyskládat do květináče, nebo jiné vhodné nádoby, oblíbené cibulkové "lasagne", umístit je ke vchodu do domu, nebo na balkón a těšit se z brzkých jarních květů. Určitě vám na chráněném stanovišti vykvetou o pár týdnů dříve, než na zahrádce.


A pokud budete chtít přistoupit k tvorbě cibulkových "lasagne" kreativně, můžete zapojit i naši tulipánovou kolekce Teracotta, která je tvořena nižšími druhy tulipánů, vhodnými k výsadbě do květináčů. Pokud výsadbu doplníte narcisy, prodloužíte kvetení o několik týdnů! Podrobný popis výsadby najdete na našem blogu v tomto článku.


A nezapomeňte, v halloweenské nabídce narcisů 1 + 1 ZDARMA, je pouze omezené množství balení. Proto neváhejte a objednejte si, dokud ještě jsou! Více v našem e-shopu.



143 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page