top of page

PŘEDPRODEJ JARNÍCH CIBULOVIN PRÁVĚ ZAHÁJEN!

Pravidelný předprodej jarních cibulovin byl právě zahájen! Jako každý rok, jsme pro vás vybrali i letos exklusivní sortiment tulipánů, narcisů a stále oblíbenějších sasanek a pryskyřníků. V letošní kolekci jarních cibulovin najdete jak nové tak i osvědčené druhy. A to vše v barvách až vám budou oči přecházet :) Nepromeškejte tedy ten správný čas k nákupu. Na podzim už bude pozdě!



Stejně jako každý rok, byl i ten letošní výběr těžkým rozvažováním nad stovkami druhů. U některých druhů však byla volba zcela jasná, jako například u tulipánů Dreamer a Copper Image. Mezi narcisy najdete exklusivní novinku Art Design, nebo mix tazzeta narcisů X-mas Dream, které si můžete přirychlit na Vánoce. A pokud nevíte, jak na to, máme pro vás krátký návod. Doufáme, že se vám bude naše letošní kolekce líbit stejně jako nám.



Karel Čapek postavil ve své knize Zahradníkův rok pomník všem zahrádkářům a samozřejmě má pravdu v tom, že se zahradník, na rozdíl od květiny, nerodí ze semene nebo cibulky. Ale kytky z Prima farmy ano. Pojďte do toho s námi a vypěstujte si ty nejkrásnější květiny, které pěstujeme i my! A pokud máte obavy z toho, že to nezvládnete, mrkněte na náš blog, kde najdete spoustu zajímavých informací a návodů k výsadbě a pěstování všech našich kytek.



1 063 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page