top of page

Prima tip na vánoční dárky

Aktualizováno: 5. 12. 2023

Za okny padá bílý sníh a my si přejeme, aby vydržel až do Vánoc. A pokud nemáte ještě dárky vyřešené, nebo byste chtěli někomu udělat radost drobným květinovým dárkem, máme pro vás několik tipů.



Máme toho před svátky na srdci hodně, tak pojďme rychle na to. Aby zbyl čas i na pečení cukroví a další vánoční kratochvíle :)


Opět jsme do naší nabídky zařadili edici semínkových kolekcí v dárkovém balení.


Oblíbené kolekce Coral Reef či Misty Monet, jsou doplněny dalšími druhy. Třeba mixem vemni dekorativních dýní či novinkou v naší nabídce, mixem semínek Divoká zahrada, jehož velikost si můžete zvolit ze 3 gramáží.



Novinkou naší předvánoční nabídky jsou elektronické dárkové poukazy.


Vyberte si hodnotu poukazu, případně zadejte vlastní, napište věnování a pošlete komu budete chtít. Odeslání je možné i naplánovat na konkrétní den, takže už nemusíte na nic myslet.


Vyprazdňujeme sklad s květinovými semínky s dárkovým balením zdarma*!


Nová kolekce květinových semínek se již rýsuje a my se nemůžeme dočkat, až vám ji představíme. Aktuálně potřebujeme vyprázdnit naše sklady a proto jsme opět naskladnili desítky dalších květinových semínek. Všechny dostupné druhy jsou nyní k dispozici v akci 1 + 1 ZDARMA.



* Při objednání minimálně 10 položek z našich semínkových zásob, vám objednávku pošleme v papírové krabičce s vánočním motivem. Skvělý tip na dárek pod stromeček.


Stále nám zbylo pár balení tulipánů a narcisů.


Tulipánů máme opravdu jen pár jednotek kusů. Trošku více máme narcisů. Ty mají tu výhodu, že si je můžete vysadit třeba do květináče. Na balkoně nebo v chladné chodbě vám bez problémů vyrostou o mnoho týdnů dříve, než ty na zahradě. Většina zbývajících položek je nabízena v akci 1 + 1 ZDARMA. Objednáte jedno balení, druhé přibalíme zdarma!



Skvělým tipem na předvánoční dárek je balíček narcisů určených k rychlení. Ty jsou součástí naší kolekce X-mas Star a pokud narcisy vysadíte 3 až 4 týdny před Vánoci, vykvetou a provoní vám celý byt. Rychlit můžete většinu narcisů, například Tête-à-Tête. A nevíte-li si s rychlením cibulovin rady, mrkněte na náš příspěvek. S ním to zvládnete hravě :)


A konečně platí akce SLEVA 10 % na všechna balení sasanek a pryskyřníků.

 

Uvedené akce platí do 14/12 nebo do vyprodání zásob. Poslední objednávky odesíláme v pátek 15/12, aby se k vám v předvánočním týdnu včas dostaly. A pokud vaše objednávka přesáhne 1.500 Kč (platí pro dopravu v ČR, SR i PL), dostanete od nás ještě dopravu zdarma! Kompletní nabídku najdete v našem e-shopu.



1 796 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page