top of page

Týden s BLACK FRIDAY na Prima kytkách

Máme pro vás speciální nabídku - předvánoční VÝPRODEJ jarních cibulovin a květinových semínek na Prima kytkách. A s ní i několik dalších straktivních nabídek!!!



Ještě nám zbylo ve skladu pár balení tulipánů a narcisů, takže se mrkněte do e-shopu, zda jsme nedoplnili některé druhy, které již byly vyprodány. Samozřejmě všechny zbývající položky jsou nabízeny v akci 1 + 1 ZDARMA. Objednáte jedno balení, druhé přibalíme zdarma!


Skvělým tipem na předvánoční dárek je balíček narcisů určených k rychlení. Ty jsou součástí naší kolekce X-mass Star a pokud narcisy vysadíte 3 až 4 týdny před Vánoci, vykvetou a provoní vám celý byt. Rychlit můžete většinu narcisů, například Tête-à-Tête. A nevíte-li si s rychlením cibulovin rady, mrkněte na náš příspěvek. S ním to zvládnete hravě :)



Vyprazdňujeme sklad s KVĚTINOVÝMI SEMÍNKY s dárkovým balením zdarma*!


Již se připravujeme na leden, kdy bychom vám rádi představili naši novou kolekci květinových semínek.

Proto potřebujeme vyprázdnit naše sklady a proto jsme opět naskladnili desítky dalších květinových semínek. Všehny dostupné druhy jsou nyní k dispozici v akci 1 + 1 ZDARMA.


* Při objednání minimálně 10 položek z našich semínkových zásob, vám objednávku pošleme v papírové krabičce s vánočním motivem. Skvělý tip na dárek pod stromeček.



Speciální prodejní akce včetně dárkového balení semínek a květinových lasagní ZDARMA!


Pokud vaše objednávka přesáhne 1.500 Kč (platí pro dopravu v ČR, SR i PL), dostanete od nás nejen dopravu zdarma, ale přiložíme vám balení cibulkových lasagní ZDARMA! V balení najdete mix drobných narcisů z farmy a krokusů v hodnotě 199 Kč. Tak akorát na osázení středního květináče!


Kompletní nabídku najdete v našem e-shopu.



428 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page